Astonic E-rides

Bij Astonic, geïnspireerd door het woord ‘astonish’, streven we ernaar om u te verrassen. We brengen niet alleen met de hand vervaardigde topkwaliteit E-rides, uit Nederland, maar we overtreffen ook in service, expertise en klantvriendelijkheid.

Bij Astonic geloven we dat iedere rit uniek is, net zoals onze klanten. We begrijpen dat iedere fietser zijn eigen specifieke wensen en behoeften heeft. Daarom zetten we ons in om voor elke unieke klant een op maat gemaakte E-Ride te creëren. Onze E-Rides zijn niet zomaar fietsen; met maatwerk krijgen wij iedereen weer op de fiets!

Op zoek naar de beste elektrische Ride? Bij Astonic bent u aan het juiste adres. We staan klaar om alle details over onze E-rides met u te delen. Heeft u specifieke vragen of wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Onze eigentijdse en stijlvolle modellen passen naadloos in jouw levensstijl, wat je aanmoedigt om vaker de fiets te nemen in plaats van de auto. Plezier, kwaliteit en aandacht voor details staan centraal in ons ontwikkelingsproces. We zijn trots op het maken van duurzame, hoogwaardige fietsen die de tand des tijds doorstaan, en weerspiegelen de essentie van Nederlands vakmanschap.
astonic fatbike
astonic fatbikes te koop
astonic fatbikes
beste fatbikes 2024

E-rides uit Nederland

Anneke en Roel begonnen hun Astonic avontuur in 2019 met ongekende passie. Roel blinkt uit in het ontwerpen, lassen en ontwikkelen van elektrische voertuigen, terwijl Anneke haar kracht vindt in klantenservice en het creëren van stijlen voor nieuwe modellen. Deze krachtige samenwerking resulteert in Premium E-Rides die met uiterste zorg met de hand worden vervaardigd in Nederland, en zich onderscheiden door hun buitengewone capaciteiten.

Anneke koesterde de ultieme wens van een ruime bakfiets waarin veel kinderen passen, die geschikt is voor avontuurlijke off-road ritten en zonder enige moeite steile heuvels kan bedwingen.

Roel, geïnspireerd door haar droom, ging aan de slag en creëerde de grondleger van de allereerste Astonic E-Ride. De bakfiets sloeg direct aan en dat leidde tot de ontwikkeling van meer modellen. Zo werd de Astonic Earth, het eerste lid van de Astonic familie, ontworpen en in productie genomen. Inmiddels worden verschillende E-Rides volledig met de hand gemaakt in Nederland.