BSP Fietsen

Als trotse dealer van BSP fietsen en e-bikes bieden wij u een assortiment hoogwaardige fietsen aan die garant staan voor kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid.

BSP is nog één van de weinige onafhankelijke familiebedrijven onder de fietsmerken. 100% gemaakt voor de Nederlandse gebruiker, door echte gebruikers.
In 2003 namen Raymond en zijn broer Alfred BSP Fietsen over van hun vader Hennie van der Heiden

Ik heb enorme bewondering voor mijn vader. Hij is in 1983 gestart met het fietsmerk BSP, de fietsen bouwde hij zelf met de hand op en verkocht deze aan de plaatselijke winkeliers”, zegt Alfred met trots in zijn stem. “Door wat mijn vader heeft neergezet is BSP kunnen uitgroeien tot wat het nu is; een mooi Nederlands merk waar ik met heel veel plezier en trots deel van uitmaak.

Alfred van der heiden

2021_product_bsp_fietsen0939_z1200x900
2021_product_gaev_e_midden_dames_honing_groen_mat
bsp-0033
bsp-0039

100% ontworpen voor jou

Overvolle fietsrekken, stoepranden, kinderzitjes tegenwind en regen; een BSP fiets is speciaal ontworpen voor deze typisch Nederlandse omstandigheden. Maar waar zie je dat in terug? Om sommige punten is dit duidelijk: op veel modellen massieve spatbordstangen, altijd dikke spaken en altijd een zithouding gericht op de veel gebruiker. Maar het zit ook in kleine details, de dealer laat ze graag aan jou zien.
Een gepassioneerd team werkt vanuit Utrecht aan de ontwikkeling van jouw fiets en e-bikes.
We ontwikkelen echte fietsen, voor echte fietsers, door echte fietsers. Het merendeel van het team bezit een BSP fiets voor woon/werkverkeer of gewoon voor het plezier. Zo ondervinden we alle dagelijkse uitdagingen zelf en nemen we dit mee in de ontwikkeling van onze fietsen.

BSP, Cycle the Dutchway!