Carqon bakfietsen

Carqon is een Nederlands bakfietsmerk dat voortbouwt op de kennis en kwaliteit van een land met een historisch verankerde fietstraditie. Onze elektrische bakfietsen bieden de veiligheid, functionaliteit en het comfort om het maximale uit iedere rit te halen.

Alleen het beste om de veiligheid en het comfort van ouders en hun gezin te garanderen. Maximale veiligheid wordt benadrukt door de superieure kwaliteit van de belangrijkste elementen: frame, bak, aandrijving, banden, remmen, ketting, versnellingen, ophanging en verlichting. De Carqon Classic is in 2020 gelanceerd en bekroond met meerdere internationale design awards.

Bescherm wat je dierbaar is. Dat begint met een hoge stevige bak waarin je kinderen veilig en geborgen zijn. De Carqon Classic-bak is gemaakt van sterk, recyclebaar HDPE (High Density Polyetheen)-kunststof en biedt ruimte voor twee kinderen plus een baby in de Maxi-Cosi drager.
bakfiets
carqon bakfiets
carqon cruise kopen
carqon elektrische bakfiets

Carqon Cruise

De sterke middenmotor van Bosch, een enorme actieradius en de lichtgewichte bak bieden een uitstekend elektrische bakfiets voor ouders die de beste bakfiets willen. De Carqon Cruise is een elektrische bakfiets waarmee je indruk maakt.

De bak van de Carqon Cruise is gemaakt van EPP (Expanded Polypropylene). Dit zorgt voor een comfortabele en zachte binnenkant. De buitenkant is afgewerkt met een stijlvolle en robuuste buitenschaal van Dibond, wat zorgt voor optimale bescherming.

Het 100% aluminium frame van de Carqon bakfiets is licht en sterk tegelijk. Het frame heeft een sportieve geometrie en is ontworpen in één vloeiende lijn. De hoge torsiestijfheid verbetert je fietsprestatie terwijl het lage zwaartepunt je wegcomfort optimaliseert.