Huyser Fietsen

In het punt waar design en vakmanschap elkaar ontmoeten, wordt een schitterende Huyser-fiets gecreëerd. Met nauwelijks waarneembare lasnaden, uitdagende frames en perfect bijpassende kleuren, belichaamt deze fiets het resultaat van een team van ervaren ambachtslieden met een achtergrond in de fietsenindustrie. Gezamenlijk streven we ernaar om een fiets te produceren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed functioneert.

Bij Huyser zijn we realistisch en doordrenkt van Hollandse nuchterheid. We pronken niet met de meest hypermoderne technologieën of flitsende online campagnes. Waar wij in uitblinken, zijn fietsen die werken. Onze focus ligt op functionaliteit en vakmanschap. Met trots presenteren we onze Huyser collectie, met elk model vol van de expertise en vakmanschap van onze ambachtsman, Peter Smit. Bij Huyser geloven we dat een fiets zijn belofte moet waarmaken.

Peter Smit

domaso_huyser_matt_black_hoge_instap_productfoto
huyser-qbike-emerald-green_
maleo_huyser
ultremo_huyser_indian_red_lage_instap_productfoto

Het vakmanschap van Huyser

Bij Huyser draait alles om het het koesteren van vakmensen met ervaring in gerenommeerde fietsenwinkels, die met diepgaande kennis de essentie van elke fiets doorgronden. Bij Huyser zijn we niet zomaar trendvolgers; vakmanschap is onze drijvende kracht en onze passie ligt in het creeren van fietsen die niet alleen functioneren, maar ook inspireren.