Kalkhoff Fietsen

In iets meer dan 100 jaar van een klein familiebedrijf in het Duitse Cloppenburg uitgroeien tot een van de toonaangevende fietsmerken van Europa – daar had oprichter Heinrich Kalkhoff vast niet van durven dromen. Met moderne technologieën, een sterke teamgeest en praktische Noord-Duitse mentaliteit kan Kalkhoff ook in de toekomst een voortrekkersrol blijven vervullen – en daarbij altijd vertrouwen op hun gezamenlijke schat aan ervaring.

Van postbode tot fietsspecialist. In 1919 richtte de toen 16-jarige postbode Heinrich Kalkhoff in het huis van zijn ouders in Cloppenburg het bedrijf Kalkhoff op. Zijn werkwijze was net zo simpel als geniaal: Hij had tijdens zijn rondes namelijk vaak met mechanische pech te kampen. Daardoor was hem opgevallen dat er veel nood was aan banden en andere fietsonderdelen.

De zaken gaan goed – zo goed zelfs dat Kalkhoff vanaf 1927 complete wielen produceert. Het begin van een tijdperk.

sportieve-e-bike
kalkhoff-fietsen-veenendaal
kalkhoff-2024-modellen
kalkhoff-e-bike-met-belt

Kalkhoff’s missie voor de toekomst

Onze passie is onze drijfveer. Wij bewegen mensen. Wij brengen ze naar hun werk, naar huis, samen of meteen naar het volgende avontuur. De fiets biedt de vrijheid om telkens weer nieuwe wegen in te slaan – in de stad, maar ook ver van de bewoonde wereld. Wat de plannen ook zijn, onze fietsen zijn er klaar voor. Elke dag weer zetten wij ons volledig in voor deze levensstijl: we sleutelen en we schroeven, we ontwikkelen en verbeteren, tot alles helemaal klopt. Voor ons telt elk schroefje, voor onze fietsers telt de unieke rijervaring. Wat ons verbindt, is de liefde voor de fiets.

Fietsen is de toekomst. Steden veranderen en steeds meer mensen nemen de fiets om zich zelfstandig, ontspannen en op een duurzame manier te verplaatsen – ook als het asfalt ophoudt. Het is onze missie om mee te bouwen aan deze milieuvriendelijke mobiliteit – met betrouwbare fietsen die mensen in staat stellen nieuwe dingen te ontdekken en die heerlijk rijden. Zo fietsen we samen de wereld van morgen tegemoet.

Wij hebben momenteel deze Kalkhoff fietsen en E-bikes op voorraad in de winkel