Klever speed pedelecs

Helaas hebben we nog een lange weg te gaan als het gaat om mobiliteit in en om onze steden. Klever is vastberaden een bijdrage te leveren aan alle woon-werk verplaatsingen tot 50km enkele reis. Hier zijn we een kleine 10 jaar geleden aan begonnen met het uitspreken van de ambitie ‘making commuting your favorite time of the day’. En daar zijn we producten voor gaan ontwikkelen.

‘Light Electric Vehicles’, als alternatief voor de auto. Met krachtige duurzame motoren, comfortabele en veilige specificaties, en met veilige stijlvolle accu’s, die lekker comfortabel rijden en het makkelijk maken voor deze woon-werkverkeer vervoersmogelijkheid te kiezen.

Dus doe mee, reduceer je carbon footprint en fiets als het weer het toelaat.

Maak van woon-werk verkeer het beste moment van de dag met een Klever Speed Pedelec.

Klever Mobility

klever-speed-pedelec-dealer
klever-speed-pedelec-kopen
klever-speed-pedelec-leasen
speed-pedelec-lease

Klever is specialist op het gebied van Speed Pedelecs

Maar wat is een speedpedelec? Juist, dat is een E-bike die 45km/ per rijdt. Op een Speed Pedelec sta je nooit meer in de file, je bent lekker in beweging en je bent bewust bezig. Met een Klever Speed Pedelec maak je jouw dagelijkse woon-werk verkeer tot het beste moment van de dag.

Klever streeft ernaar om Speed Pedelecs te maken met de best mogelijke rijervaring. We hebben dat in eigen hand, omdat we zelf de belangrijkste onderdelen van onze e-bikes maken. Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan met de beste service ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden.