Moustache Fietsen

Moustache bikes is er van overtuigd dat e-bikes een ongelooflijke kans zijn voor de toekomst van het fietsen! Het Franse Moustache gelooft dat ze een uitstekend alternatief zijn voor de auto. Een hoogwaardige e-bike kan voor geluk zorgen, of het nu in een stadsomgeving is, voor ontspannen ritjes of meer intens fietsen.

En VM Fietsplezier is het daar volkomen mee eens!

Moustache heeft een zekere visie op de e-bike. Een andere, moderne, innovatieve en hoogwaardige visie. Het is de wil om de nadruk te leggen op de fietser, hem centraal te stellen tijdens het denk- en ontwikkelingsproces. Het is de wil om fietsen aan te bieden die zowel uniek als aantrekkelijk zijn, door een combinatie van ontwerp, comfort en gebruiksgemak.

Het beroemde Moustache stuur is het begin van alles! Het werd uitgevonden door onze voorouders, wij pasten het aan volgens de hedendaagse smaken en gaven het een volledig nieuw ontwerp en verbeterden tegelijkertijd het legendarische comfort, dankzij een zeer natuurlijke positie van de handen.

We ontwikkelden meer dan vier verschillende versies, met telkens kleine variaties van de hoek, tot we de perfecte vorm vonden. Het is gemaakt van aluminium 6061-buizen, net als onze frames, en kreeg dezelfde thermische behandelingen voor een maximale sterkte.

04-1BIS-Samedi-28-1-Open
lu27o03cu230-lundi-27-3-side-drivetrain-view-studio-1900x1425
mb-s10-01-1-lundi-27-1-pastel-green-s
sa28c0545230-samedi-28-5-side-drivetrain-view-studio-scaled

Op maandag (Lundi) beginnen we de week

We gaan naar ons werk, we gaan naar de stad, we doen boodschappen. De e-bike die is gemaakt voor dagelijks woon-werkverkeer is de Lundi 27! De Lundi is de eerste fiets die Moustache ooit ontwierp. We wilden dat hij comfortabel, praktisch en bijzonder was. De unieke, iconische en tijdloze stijl van de Lundi is onmiddellijk herkenbaar!

Makkelijk te besturen, precies, stabiel, comfortabel en betrouwbaar dankzij het innovatieve triple cavity-frame waarin de Bosch PowerTube-accu nu geïntegreerd is. De fiets biedt ongeëvenaarde laterale stijfheid voor stabiliteit en veiligheid, maar is toch flexibel genoeg om je te vrijwaren van oneffenheden in het terrein, mede dankzij het grote luchtvolume in de banden (maat 27.5×2.4). Deze banden zijn nu nog dikker en comfortabeler, waardoor je niet meer vast komt te zitten in tramsporen.