Over VM Fietsplezier

Van harte welkom bij VM Fietsplezier, de fietsenwinkel Veenendaal en omstreken. Wij zijn gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 110 in Veenendaal. U vindt bij ons fietsplezier voor het hele gezin.

De mobiliteitsbehoefte is compleet aan het veranderen. Files het milieuaspect en de volle binnensteden maken dat we vaker de fiets willen en moeten gaan gebruiken. Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest in de autobranche heb ik, Mark van Middelkoop in april 2024 VM Fietsplezier geopend. De opgedane kennis en ervaring op sales en aftersales gebied komt hierbij er goed van pas. Ik ben zelf gek op fietsen, maak graag een tourtocht op de racefiets, uurtje crossen door het bos op de mountainbike of samen met Mariska een ritje door de omgeving.

Door het volgen van diverse doorlopende cursussen houden we onze kennispeil actueel en zijn we gecertificeerd voor o.a. Bosch e-bike systemen, Gates, Enviolo enz.


In de modern ingerichte open werkplaats onderhouden en repareren wij alle merken fietsen. We beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur om uw e-bike te servicen, updaten of te repareren.

Wat kunt u zelf aan fietsonderhoud doen?

U kunt natuurlijk ook zelf veel doen aan het onderhoud en verzorging van uw fiets, E-bike en (elektrische) bakfiets.

Bij VM Fietsplezier kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes aan uw fiets kunt uitvoeren.

Controleer uw fiets regelmatig op loszittende onderdelen, roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen. Als een onderdeel verbogen is, kunt u het beter vervangen, door terugbuigen wordt het materiaal meestal zwakker. Controleer of bewegende delen speling vertonen.

Zijn de banden op de juiste druk, zit er voldoende profiel op en zitten er geen slagen in het wiel?

En, heel belangrijk voor uw veiligheid: werkt de verlichting nog wel goed?