Reparaties & Service

Wij zorgen er graag voor dat u kan genieten van uw fiets, het is gezond, duurzaam en een voordelige manier van mobliteit. Laat uw fiets minimaal 1x per jaar onderhouden u houdt langdurig fietsplezier!

Met onze open werkplaats delen wij graag onze vakkennis en laten we zien wat we doen. Transparant, kwaliteit en vooraf duidelijke prijsopgaves vooraf zijn voor ons normaal. Standaard onderhoud plannen we graag vooraf in. U maakt eenvoudig een online of telefonisch een afspraak. we reserveren altijd tijd in de planning voor onvoorziene defecten zoals een lekke band, defecte kabel of een storing aan uw e-bike. Bel, mail of kom langs we lossen het snel voor u op. Indien gewenst staat er een leenfiets voor u klaar.


Betreft het een kleine reparatie, dan geldt klaar terwijl u wacht onder het genot van een bak koffie of thee.
In Veenendaal bieden wij kosteloos haal en brengservice bij onderhoud aan uw fiets.

Werkplaats afspraak maken

Vul hieronder uw contactgegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact op voor het inplannen van een werkplaats afspraak.

  Soort afspraak

  Voorkeursdatum

  Merk/type fiets

  Certificeringen

  bosch
  enviolo
  gates
  magura

  Onze monteurs hebben de o.a. Bosch Dealer Training gevolgd.

  Deze training is gericht op het oplossen van storingen, techniek en praktische vaardigheden op alle e-bike systemen van Bosch. Met de allernieuwste kennis op dit gebied staan wij voor u klaar om uw elektrische fiets te repareren en in een zo goed mogelijke conditie te onderhouden.

  Wij streven erna om vooraf duidelijkheid te geven over de te verwachten reparatiekosten. Zo weet u vooraf hoeveel u kwijt bent aan de reparatie van uw fiets.

  Wat kunt u zelf aan fietsonderhoud doen?

  U kunt natuurlijk ook zelf veel doen aan het onderhoud en verzorging van uw fiets, E-bike en (elektrische) bakfiets.

  Bij VM Fietsplezier kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes aan uw fiets kunt uitvoeren.

  Controleer uw fiets regelmatig op loszittende onderdelen, roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen. Als een onderdeel verbogen is, kunt u het beter vervangen, door terugbuigen wordt het materiaal meestal zwakker. Controleer of bewegende delen speling vertonen.

  Zijn de banden op de juiste druk, zit er voldoende profiel op en zitten er geen slagen in het wiel?

  En, heel belangrijk voor uw veiligheid: werkt de verlichting nog wel goed?