Onze winkel

In de moderne winkel staat een prachtige collectie fietsen, e-bikes, bakfietsen, speed-pedelecs en aangepaste fietsen. VM Fietsplezier is dealer van de topmerken Kalkhoff, Moustache, Huyser en BSP. Speedpedelecs van Klever en bakfietsen van Carqon.

Ook vindt u bij ons de handgemaakte E-rides van Astonic. Voor de kids en jeugd hebben we een mooi aanbod van BSP, Popal, Alpina en Super Super.

Daarnaast bieden we u in de winkel een mooi assortiment aan van fietshelmen, kinderzitjes, fietstassen, sloten, onderhoudsartikelen, fietsendragers enz.

kalkhoff-ebikes
fietsonderdelen
astonic-ebikes
moustache-ebikes
bsp-e-bikes
carqon-e-bikes
goede-fietsenwinkel-in-veenendaal
klever-e-bikes
moustache-bikes-nederland-dealer
beste-fatbikes-2024
huyser-fietsen-dealer
vanraam-fietsen

Winkel/ Private Shopping afspraak maken

Voor de juiste aandacht en een goed advies werken we graag op afspraak, dit kan ook s’avonds mocht dat voor u prettig zijn. Maak gerust vrijblijvend een afspraak, telefonisch of online! Onder het genot van een verse koffie of thee bespreken we graag uw wensen.

Vul hieronder uw contactgegevens in. Dan nemen wij z.s.m. contact op voor het inplannen van winkel/private shopping.

    Een fiets kopen is altijd maatwerk, wij maken bewust de keuze dat u bij ons niet online een fiets kan aanschaffen. Na het bepalen van de juiste maatvoering en het soort fiets wat bij u wensen past is het een proefrit te maken en de fiets op de juiste wijze voor u af te stellen.

    Onze fietsmerken